Livrare


Cat costa livrarea?

17lei/pachet pentru Curier Rapid sau 10 Lei/ pachet prin Posta Romana.

In cât timp ajung produsele la mine?

In aproximativ 48 ore daca este livrata prin curier rapid sau aproximativ 7 zile daca este livrata prin posta.

Cum returnez un produs?

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."


Noua ne-ar fi de folos ca atunci cand doresti sa returnezi un produs sa ne trimiţi un email la adresa oaiacentrala@sheepses.ro si să ne spui ce nu-ţi place la el. Cand returnezi un produs, transportul catre noi va fi plătit de tine, iar noi iţi dăm banii inapoi dacă produsul ajunge în aceeaşi stare cum l-am trimis. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil). Ne este foarte util dacă ne spui ce anume nu îţi place la acel produs şi vom ţine cont de părerea ta mai departe. Dacă nu-ţi place pentru că mărimea nu se potriveste, poţi alege să îţi trimitem o altă mărime în loc să-ţi dăm banii înapoi.