Termeni de utilizare


Termeni si conditii

Bine ati venit la noi pe site si va invitam dupa citirea acestei sectiuni sa vizitati site-ul, sa vedeti preocesele pe care, le comercializam, din diverse categorii si sa ne sunati daca aveti intrebari.

Daca alegeti sa folositi sau veti folosi serviciile furnizate de site-ul nostrum, inseamna ca acceptati conditiile de utilizare descries mai jos.

Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediare a situatiei este cea de returnare a produsului, nefolosit.


Accesoriile ce se regasesc in imagini nu sunt incluse in pretul tricoului si nici nu sunt de vanzare.


Conditii de returnare:

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contra valoarea produselor dumneavoastra in termen de 10 zile lucratoare de la primiarea produsului.

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semen de uzura sau murdarie in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea oricarui motiv, anuland acest retur inprealabil , doar in scris, pe adresa de e-mail din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dumneavoastra, precum si numele produselor pe care doriti sa le returnati.

Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.           

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( fara semen de uzura) noi va vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile lucratoare de la data primirii returului.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara niciun fel de notificare ulterioara.

Produsul nu se despagubeste daca:


  • Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui

  • Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata